Followers

Saturday, March 12, 2011

Perosak Rumahtangga

Morning N3 yg aku x suke sbenarnyer tp nie bkn cite psl aku tp bdekatan ngan aku jugak la.Aku heran ssgt ngan ppuan yg suke kacau laki org nie mmg la jodoh kat tangan tuhan tp kalau blh dielakkan lbh baik elak btl x?Patut la org ppuan ckp musuh bg org ppuan nie org ppuan jugak hihihi tp klu llaki lain cite la tu dah songsang name nyer.Yang kesian nyer 1st wife la dah la time ssh ngan 1st wife bile dah senang blh lak cari lain menipu lak tu.Ish³ nape la cm tu erk.....x igt langsung kesusahan 1st wife tu.


Bahagia ke jadi perampas nie,mule2 mmg rase bahagia & happy mcm dunia nie ana yg punya hikhikhik tp semua tu tak btahan lame tgk skang sape yg ssh diri sendiri juga.Dlm perut dah ade benih c llaki nie tp c llaki nie dah x tinggal ngan wife yg baru nie cmner tu.Spatut nyer time pregnant kite mesti nk hubby bsame ngan kite kn tp  lain lak jadi pada 2nd wife nie.Time bcinta mmg la c llaki akan ckp 1st wife dier tu mcm nie mcm tu...x kn nak pcaye bulat² padehal # baru kenal llaki nie brape bln je.Adakah sbb llaki nie beruang (poket masyuk) # x nak lps kn llaki nie,cm betol je tekaan aku.# mesti ade jwpan kn.

Skang nie x tau nk simpati atau wat x tau ngan kwn aku nie.....Kesian mmg kesian tp hubby aku dah warning jgn msk cmpur ngan prblm org.Dulu aku la tmpt kkwn share problm smpai kn mak aku pun ckp jgn kwn ngan org cm tu.Skang wait n c ape ending kwn aku nie minta² bdamai la jgn jd mcm kes dulu huhuhu simpang 44 jauh kn lah....

7 comments:

Cahaya hidup said...

hi julia...apa khabar? salam perkenalan...lelaki ada macam2..kadang2 suami kita juga tak terduga...so better watch out jer ler as per hubby julia cakap...tak yah masuk campur...berat mata memandang berat lagi bahu memikul...

HaSue said...

ntah laa kan..mcm takde lelaki bujang dah di sekeliling tu..alasan,lelaki lain x berkenan di hati..huhu..

julia said...

CH ~khabar baik...slm pkenalan jugak dr julia.tu la tp ksian sgt blh pandang dr jauh je.

HS ~ k.sue bujang yg jumpe x de $$$$ tu yg x nk hahaha....x kisah la duda pun blh je kn...kn...

aidah said...

Salam Julia,
salam perkenalan. Ikut saje nasihat suami Julia tu. Nanti dia suami isteri takde apa2 Julia pulak di katakan penghasut. Biasalah dunia ni macam2 manusia ada

julia said...

Aidah~a'ah btl jugak ckp akk kan...

zih@n said...

ada yg siap ugut suh ceraikan isteri 1st..tau plak xnk kongsi suami..pdhal dia yg gatal nk dgn suami org..

julia said...

zihan~biase la sblm dpt ckp rela bmadu bile dah dpt x rela u....