Followers

Saturday, March 26, 2011

Mandi Bunga

Hi tgh wat per tu....ari nie aku nk cite pasal mandi bunga.Korang penah mandi bunga,aku slalu mandi bunga tp bkn bomoh yg mandi kn tau.Slalu nyer hubby aku atau kitaorg g beli bunga kt pasar atau kt india tepi jln pas tu mandi sendiri la bkn utk ape pun just nk bg badan fresh.Lebih bagus klu bunga tu kite tanam sendiri.Limau mesti ade aku guna limau purut x kisah la korang nk gune limau nipis pun blh jgn limau bali sudah.Eh limau tu bgune sesgt tau leh gosok ketiak bg wangi,nk ilang kn daki² pun bkesan tau.

Korang sume mesti tau kn colour² yg ade pd setiap bunga tu ade aura tsendiri....sbb tu klu korang rase stress korang g la mandi bunga,selawat 3x tu je.X yah la korang doa bkn² lak.Ade org ckp mandi bunga utk buang suwey (sial) ye ke tp klu dah org tu mmg suwey cmner lak hihihi.

2 comments:

little cart00n said...

tak pernah lagi mandi bunga..
hehhe

julia said...

little cartoon~ye ke tp x salah pun nak mandi bunga asal kn x menyimpang sudah