Followers

Wednesday, March 16, 2011

AWAS Penyebaran Gas Beracun

Euwwww bucuk nyer tension tol la mcm baling batu sembunyi tgn hahahaha.Eh korang mesti alami bende yg same cm aku gak kn.Nape ye llaki nie time bcinta dulu x penah nk buang angin dpn² ppuan bile dah kawin tanpa rase bsalah myebarkan gas² beracun dgn muke yg confident yg kite nie x de dpn diaorg huh.Cepat ngaku korang pun same gak tkena kn.


Dulu de gak aku pot pet kt hubby aku yg bende nie x sopan tp kejap je la insap nyer pas tu wat blk.X leh control kate nyer,ye la tu klu aku nk mbuang pun dok jauh² skit malu r huhu...Dulu kt tmpt aku keje bos aku cm peluru bpandu je bunyi nye,aku sound je eeiii mmg pantang aku kentut sepah² nie nk je aku sula bontot bos aku tu hahaha.Siap berposing senget² lg supaye angin tu lancar je kuar.Hubby aku ckp klu senget ke kanan org tu ade tekanan hahaha ntah ape² la,aku tanye la klu kekiri lak ape sbb dier pas tu hubby aku  x dpt jwb.Nasib x keje ngan dier lg klu x bjangkit ngan aku lak haru je.


Thx Mr Google

13 comments:

Akmal Khalidah said...

hehehehe :)

umialya said...

btul3.. laki ni masa lum kawin aje jaga tatasusila, pastu ntah ke mana daaa

julia said...

umialya~tu la pas kawin bls dendam huahuahua

Hafeezan said...

Julia... kalau senget ke kiri tu maknanya dah sampai tahap maksimum, amaran kena ke jamban terus, kalau tak terkincit... hahaha... lawak petang Rabu.

julia said...

hafeezan~hahahaaha sakit perut julia gelak mcm2 hal kn

SuhAnA rAmlY said...

hahahhahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahha!xD penyebaran gas beracun.? hahahahahaha!xD

Peri PiA said...

hihihii ;D

daisy said...

kat opis aku nih,boleh plak golongan pakcik-pakcik main lawan-lawan kentut.demm!!

topimagine said...

gas yang keluar secara senyap2 lagi bahaya dari yang bunyi kuat.. hahaha

AZRUL AZMI said...

your hubby tu nak kurangkan serangga dalam rumah...sebab tu la dia sembur serata... mesti tak de serangga kat umah kan? konfirm la... hahaha... boleh buat business tu...

julia said...

daisy~eeeiiii pengotor nyer

top~muahaha tu mmg btl tau2 je ade bau

azrul~ade je serangga kt umh nie...

✿ milly molly ✿ said...

hehe! xsuke jugak org fart suke2 ni..
xsopan sungguh!

julia said...

milly~mmg x sopan pun...tgk org ppuan sopan je kentut jauh2 huahuahua