Followers

Sunday, April 03, 2011

Restoran Hj. Sharin Low

Hallluuu...tgk name restoran pun korang mesti tau kn nie restoran chinese muslim.Actually aku bkn nyer nk g mkn kt sini,aku g sri gombak nk beli brg bb kt manjaku tu.Mase nk otw blk umh aku tnmpk restoran nie igt kedai cina aku pun usya r dier nyer signboard kedai tu eh dpn name dier ade hj. r terus suh hubby park kete nk mkn kt sini huhu lg pun kitaorg x mkn lg time tu.Bile tgk menu ade itik aku pun order r malang nyer itik dah abis sejak ptg lg arggghhhh kempunan aku tau.Aku nk gak rase itik restoran nie sedap ke x....aku penah mkn itik msk kicap yg superb sarawak punyer tau.MIL makcik aku yg msk sedap wey.Ok la klu korang nk tau aku mamam per kt sane tgk pix kt bwh tu.Bg aku mknan kt sane not bad la.Oh ye lupe lak nak bg tau restoran nie kt mane hihihihi nah ambik add restoran nie RESTORAN HJ. SHARIN LOW No.33,jln SG3/10 Tmn Sri Gombak,Selangor.

Lala Kam Hiong RM8.00 (small)

Tauge Ikan Masin RM6.00 (small)

Hot Plate Taufu Jepun RM9.00 (small)

Telur Udang RM7.00 (small)

3 comments:

Mohd Ridhuan said...

lala kam hiong...
cam sedap je....
uuhhuhuhu
meleleh air liur...

julia said...

MR~cepat pi mkn kt sane tp siyes ckp lala kam hiong kt bdr baru selayang paling best r julia mkn.

etiey.com© said...

walawei memang terliur!