Followers

Thursday, June 30, 2011

Menonggeng

Tittle n3 x leh blah ahakx.Eeiii x sabo nk tunggu Aaron sethn tinggal 4 ari je lg.Kejap je mase blalu pejam celik dah sethn mcm² perangai ank aku sorang nie.Eh jap psl tittle menonggeng tu bkn aku ek tp Aaron T__T klu aku x comey klu tido cenggitu cm lucah lak >__< ....skang nie suke benor tido menonggeng,ade org ckp klu tido menonggeng tu ade cacing ye ke???Tp bkn slalu la Aaron tido menonggeng kengkadang je.

U'ollz nk tau baru² nie kn Aaron demam pas 2 ari kuar bintik² merah dlm ati mmg dah syak mesti ank aku nie kene chicken pox terus mlm nyer g klinik kk bkn pasaraya kk tu tau nie gomen nyer klinik start taun nie diaorg bukak smpai mlm kol 9.30pm.Aku cm bengang pun ade ekceli pembawa virus chicken pox nie ank makcik aku kirenyer pakcik Aaron la sbelom nie aku ade lepak kt mapley ngan makcik & ank dier nie.Aku ade tanya kt makcik aku asal muka mirul tu pas tu dier ckp kene chicken pox dah sminggu.Mmg la parut tu dah kering tp klu awal² dier ckp yg ank dier kene chicken pox sumpah aku x lepak ngan diaorg.Dah la mase kejadian menular nyer virus tu kt Aaron...Aaron siap kiss² bagai ngan pakcik dier nie ha...ha...hampagas tol.Aku x melawan takdir mmg 1 ari ank aku akn kene jugak chicken pox nie tp party besday Aaron dah dekat sesgt...tp kn cm dah ok je skang nie.Klu kene chicken pox time bb mmg x same ngan org besa ek maksud nyer bintik² kt Aaron tu kecik² je.

Ha nie nk cite lg satu perangai Aaron....skang nie klu ade org batuk atau pun tdengar sesape batuk suke btl mengajuk bunyi batuk.Aaron skang ringan mulut org tua ckp maksud cm nk belaja ckp la.Tp yg klaka bile ajar ckp lain mcm je bunyi kuar dari mulot Aaron.Klu nmpk cat lalu ker siap ckp kok....kok....aku ckp cat Aaron ckp lg kok,argghhh kire ok la tu.Ajar ckp button sbb ari tu aku pakai baju byk button,Aaron ckp daddy huh jauh menyimpang sgt dah tu.Panggil mommy dah lupe kot x penah dah dengar Aaron panggil mommy.Slalu panggil aku mama...mama tu patut nyer panggilan utk nenek blah daddy Aaron ceh tua sgt ker mommy smpai aaron panggil mommy mama hukhuk...










tiger show utk ari nie (^__^) eh mmg kene la Aaron pun lahir thn harimau hari....hari...mau 













 
nie klu kentut fengsan mommy tau >___< ala mommy tipu je slalu Aaron kentut x de bau pun.....u'ollz ade 1 lg pix rajin la skit scroll down ye wat senaman jari jemari skit
 ↓


 













Cm katak pun ade gak nie muahahaha...tu kaki klu tendang fuhhh gegar gak la lelemak kt badan mommy ngeeeee...

2 comments:

Deena Yasmin said...

hehe... comel jer kan dak tecik nonggeng mcm nih.. ;) tingat danish masa kecik dulu...

julia said...

deena ~ a'ah dak kecik mmg comey je tido cmnie cer kite tido cmnie gak...agak² comey x hikhik