Followers

Tuesday, July 19, 2011

Kenduri » Caramel Cake

Ahad baru nie aku attend wedding kt Kg. Kubu Gajah,Sg. Buloh.Pangantin nie sedara aku pangkat makcik & pakcik aku.Wlaupun sedara klu aku jumpe kt mane² kompom aku x kenal hikhik sbb nyer ari raye je jumpe tu pun klu diaorg ade kt umh time aku beraye kt umh diaorg.Bapak pengantin nie adik beradik ngan arwah atuk aku.Mak bapak diaorg aku kenal la yg ank² sume aku x kenal....nasib jugak la mak aku rajin ngajak aku beraye umh sedara klu x haram x kenal.Bende sume nie penting practic kt ank² bkn per nnt x kenal sedara mare.U'ollz layan dulu pix org kawin nie ye aku nk cuci toilet jap >_<

Oh manja ku sorang nie asik nk lps je...mesti nk main pasir nie no..no...no...mommy x suka ye klu pasir putih ok jugak

beriye-iye mommy n daddy pandang camera Aaron wat derk je

sian tgk pengantin yg blah kiri nie tlindung muke ngan pokok tu bini dier nie sedara aku yg blah kanan nie lak lelaki tu sedara aku.Gebu-gebas bini dier

Oh yg cun nie mak aku...ceh dan² lap pinggan hahahaha.Mak aku penanggah kt kenduri nie,Group penanggah nie diberi nama "anak warisan" ekceli group nie tdiri dr keturunan kerinchi.Mak aku nie keturunan kerinchi dulu nyer kt Kg.Kubu Gajah Sg. Buloh penduduk terawal tdiri dr org kerinchi la.

X menahan aku tgk pix nie...Persembahan silat nie aku x tau silat jenis ape eh aku igt klu silat kt kenduri kawin nie silat main² je rupenyer bsungguh-sungguh diaorg nie bsilat siap ade yg injured kene parang lg huihhh takut aku.Semangat dah dtg kot dlm badan...

ha kooo kn dah tjatuh bangun cpt game lom abis nie...

Oh td ko belagak jatuh kn aku kt tanah meh sini aku kerate leher ko ambik nie...

Eh asal ttibe pix lain nie....cukup la tu pic org kawin tu meh sini cuci mata tgk cake.Ari sb2 aku tido umh mak aku so aku buat la caramel cake nie utk family aku.Diaorg suke kek nie,potong skit kasi mak ngah aku bg dier rase kelazatan kek nie.X leh bg byk nnt adik aku x cukup lak dah la aku potong dpn dier siap aku tanye nk bg brape slice hihihih

4 comments:

Deena Yasmin said...

jarang tengok kenduri mcm ni julia, skang kan sana sini catering. lagi best ada rewang dan penanggah smua... cewahhhh kek caramel tu ! :)

julia said...

dulu time julia kawin pun catering tp tetap ade penanggah sbb mak julia kn join group penaggah nie.Skrg mmg jarang dah rewang & penanggah nie kt kenduri kawin kn.K.deena bile nk try wat kek caramel tu hihihih....

anie,Nagoya said...

nak kek.kkanie org kg,mesti guna rewang.siap ada silat lagi.kalo org Jb, mesti ada nari kuda kepang.dah lama tak g kenduri kawen.

julia said...

kek x de la kkanie sume bg kt family julia.Best kn klu ade silat & kuda kepang meriah je kenduri tu.