Followers

Monday, July 04, 2011

Aaron Dzaquan Is Turning One

Kejap je dah sethn rase mcm baru je lepas melahirkn Aaron kedunia nie.Drpd x pandai ape² skang dah mcm² Aaron pelajari step by step.Pd tarikh Aaron dlahirkn tanggal 4july 2010 jam 9.19pm akn aku igt smpai bile² dr aku x de experience mjadi seorg mummy aku belajar memahami perangai seorg baby.Aaron adelah org ptame yg aku dukung before this aku x berani dukung baby yg kecik² nie.

Kasih syg aku pd Aaron x dpt d ucap dgn kate² & aku x sanggup bpisah walau brg seminit pun dgn Aaron.Lahir nyer Aaron ddunia ini melengkap kn lg pkahwinan dgn hubby tchenta.Sejak dah ade Aaron jiwa aku semakin sensitip lbh² lg klu ade kaitan ngan ank kecil lain.Aku sanggup x keje smate-mate ingin melihat sweet moment mbesar kn Aaron.Lg pun ssh nk pcaye ngan pengasuh mcm² hal yg tjadi sejak kebelakangan nie.

Membesar kn Aaron selama 1thn nie bkn nyer ssh sgt Aaron senang je nk jage wlaupun mummy dier nie nk terkucil siap tahan sbb Aaron x leh mummy dier melangkah setapak pun dr Aaron.Tp skrg dah x de cm tu lg....skrg lbh independence skit ye la kn dah besa bkn bb lg.

Oh ye sempena nk meraikn bday Aaron yg ptame mummy & daddy celeb8 kt kfc je,ambik pakej je senang yg lain pihak kfc arrange.X yah nk perah otak nk bg goodie bag bagai huish mcm² nk pikir nnt.Buat kt kfc senang,jemputan limited je aku buat party pun sederhana je.

Ucapan special dari mummy utk Aaron "Apy bday Aaron mummy arap kn Aaron sentiasa sihat,sentiase dlindungi Allah swt,bjaya dlm ape jua yg Aaron lakukan & dpt bangga kn mummy & daddy.We ♥ u so damn  much.

kelabu mate itamku ngeeeee.....daddy aaron ckp mate mummy cm mate antu yg dlm citer karak tu,sape ke name pelakon pompuan sheera rase nyer.Pas tu aku saje je buntang kn mate lg leh lak dier ckp same la,baru nk pasan mate nmpk besa dah kene complain

Ini family aku...sil x de sbb dlm pantang pas melahirkn 2nd son dier.Ank buah aku yg 1st je ade.Yg wat peace tu adik aku.Aqilie aka my nephew wat hal tkucil dlm suar tension je bapak dier dah lah x bwk baju lbh T_T

Fieza family....org ptame smpai semangat tol korang join party aaron ek...ekceli fieza nie keje that time tp kuar jap nk attend party bday aaron....mekacih za sudi dtg memeriahkn suasana lap u la

Ayu nie penah sesame keje ngan aku dulu kebetulan lak dier kawin ngan classmate aku.Still contact lg ngan aku wlaupun slalu jumpe kt fb je ngeh³

KFC yg organize game aku tgk je la...Aaron x leh join kecik lg next year baru leh join.Bebudak happy la dpt byk adiah klu menang tp x menang pun ade adiah gak

Nie pun fieza gak name nyer...dlm klas aku dulu ade 2 fieza 1 org panggil fieza yg nie diaorg panggil PADAT tang mane padat tu x tau la aku nk ckp

Adik aku nie aka mak cu...sesape yg bminat dgn tudung yg adik aku pakai leh email aku ek

yg kek kecik skit tu frm KFC & 1 lg aku tempah ha nk citer kek CARS yg aku tempah nie aku cm nk baling je kek nie kt org yg wat kek nie.Ekceli kek nie siap kol 4lbh yg mane kol 5 party nk start kire ok lg la kn tp bile aku nk letak atas meja aku tgk bhgn blkg kek tu cm nk runtuh je maybe sbb panas atau kete tu dier letak x stabil aku x pasti la pulak.Kek mmg sedap ramai yg puji tp klu rupe kek tu x semenggah x ker korang hangin.Hubby aku bile tgk je kek cmtu terus angin naik kepale...terus kol kedai SAINT HEART,selayang jaya sembur tokey kedai tu.Tokey kedai suh  bwk kek tu nk repair,repair pebende nyer klu party dah start...Aku wat muke biase dlm ati menyumpah seranak huhu

Aaron dok usya je chicky tu...sian takut smpai merah padam muke ngan mgigil lg.Tu yg aku dukong Aaron jauh skit dr chicky.Eh we'ollz nmpk merah kn ahaks

Mummy tiup candle la tp x padam² pun api tu last daddy tlg tiup kn.Abis air liur aku jatuh dlm kek nie hahahah eh aku tipu je mane ade klu x mesti guests x mao mkn kek nie

Oh yg nie parent in law aku....korang tgk Aaron dok jeling je mama (grandmom) time tu mama tgh suap kek kt Aaron."mama kuai tian" (in mandarin)*abaikn spelling aku ek. Ish³ Aaron org bg ape sume mkn badan cm tu gak mummy tgk





Ty so much pd yg dtg party bday Aaron ,bg present & thx yg bg "ang pow" besa punyer kt Aaron.....*sbb besa tulis pun kene besar gak baru match huahuahua

4 comments:

Lalalilillulu said...

cutenyer kek..

anie,Nagoya said...

tahniah Aaron.timang tinggi2.moga ceria selalu

Deena Yasmin said...

hepy bufday aaron...

julia said...

lalalililulu ~ mekacih

K.Ani ~ ty auntie...mummy dah timang smpai cucur atap lg hikhik

K.Deena ~ mekacih auntie deena