Followers

Friday, July 08, 2011

Blog Award Dari Deena's






Thx k.deena telah mjadikan julia antara 5 mangsa akk hikhik.Julia cube bg tau 7 perkara yg berkaitan ngan diri julia.Eh kite ade psamaan skit la...ngam nie.Memandang kn julia dah jd mangsa kt sini julia panjang kn lg senarai mangsa² kt bwh nie yea...


Antara 7 perkara tentang diri julia ialah :-)


1- Julia adalah anak ke3 dr 4 org adik beradik yg terdiri dari 2 lelaki & 2 perempuan
 
2- Mempunyai seorg ank lelaki yg baru je berusia sethn jagung

3- Agak hot tempered tp kejap je dah cool *adik julia ckp x baik cm tu nnt senang kene heart attact
 
4- X tahan panas nnt pening pale....tp nk wat cmner dah duduk kt m'sia kn.Smpai aaron pun same ngan julia x tahan panas gak hish ank omak tol.
 
5- Oh ye bkawin ngan chinese muallaf,bcinta selama 7 thn baru wat keputusan berkahwin.
 
6- Terlalu suke kn baju kaler merah i like smpai mak ckp x abis² ngan merah
 
7- Eh jap je dah smpai no. 7 cukup la kn dah kene list kn 7 perkara je jgn lbh²....yg nie pun same ngan k.deena ade la org kate yg julia nie muke eksen ceh berani dier ckp cenggitu,x baik tau ekceli julia kdg² rase julia dah senyum ngan org tp org x nmpk muke julia yg tgh senyum tu hahaha.Klu u'ollz nk tau julia nie x sombong ler x de makner nyer nk sombong² nie TUHAN marah tau ngeh³

Ok sikalang kite tgk sape jd mangse julia lak....

  1. Filla~kasihs (k.filla)
  2. Love (k.ani,nagoya)
  3. Duniaku (k.mas)
  4. Hasue (k.sue)
  5. Ucu Bakery (ucu)


 pssttt jawab jgn x jwb ye....
  

5 comments:

Mas said...

maceh julia..nanti kak mas ambik yerk...

Deena Yasmin said...

tks julia... sama la penah k.deena rasa dah senyum abis tp org still kata muncung huhu..

p/s: baru nak tanya psl en hubby julia tu mcm chinese, btol ghupenyer... :)

HaSue said...

tq julia..jap lg publish ni..hehe..

anie,Nagoya said...

maceh julia.tapi nak wat cam ne ni?tak penah buat.hahaha....

julia said...

k.mas ~ same² kasih...mekacihhh gak kt akk sbb sudi terime award nie

k.deena ~ wlcm kak....biar la kn klu org nk gak ckp kite sombong nk wat cmner.Mate sepet cine senang nk teka hikhik

k.sue ~ most wlcm dear....hihihi x saba nie nk tgk

K.anie ~ same²...ceh saje je ckp x tau nk kene babap nie