Followers

Sunday, August 07, 2011

Makanan Kesukaan Heroku

Dah lame x cite pasal hero aku yg sorang nie sape lg Aaron la.Dlm byk² mknan cheese jugak yg btakhta kt ati Aaron.Dulu aku bg slice cheese brand kraft rase masin cheese nie cm kureng sesuai utk umo cm Aaron.Bberapa bln yg lps aku ade tnmpk kt blog sape ntah yg post n3 pasal cheestik brand kraft yg sesuai utk 6bln keatas.Ape lg aku pun citer kt hubby & terus gi beli.Rase cheese nie x masin berbanding slice cheese.Stock slice cheese yg dlm fridge tu leh aku gune utk wat cheese cake yahuuuu...aku x suke mkn cheese cmtu je klu cmpur dlm adunan cake aku suke la atau pun letak kt burger bile cheese cair huishh sedap nyer.Cheestik nie leh bg ank² uolls pegang sendiri tp aku suap kt Aaron klu bg pegang mesti berterabur kt lantai hikhik mummy penat nk lap la cayunk.


No comments: